Er det alpha eller bare en style bias?

I Skandia har vi ingen egenforvaltning af aktieprodukter. I steder bruger vi mange ressourcer på at vælge de bedste blandt de mange forvaltere, der findes globalt. Valget af forvaltere sker med udgangspunkt i en struktureret 4P proces. Her er vi inde og vurdere elementer som investeringsfilosofi (Philosophy), investeringsproces (Proces), personerne i forvaltningsteamet (People) og ikke mindst Performance.

En dybdegående analyse kan hjælpe med at identificere, om en god historisk performance kan tilskrives evnen til at identificere  de bedste aktier, eller om det i højere grad kan tilskrives, at porteføljen har været drejet hen mod segmenter af aktiemarkedet, der har klaret sig bedre end det generelle aktiemarked. Ud fra et historisk perspektiv kan afkastet umiddelbart synes lige godt uanset, hvordan en god performance er opstået, men der kan være en afgørende forskel i forhold til det fremadrettede afkast.

En kvantitativ analyse af den historiske performance kan give et relativt præcist billede af, hvordan de historiske afkast er skabt. Det er en væsentlig parameter i vurderingen af, om det er sandsynligt, at de fremtidige afkast også vil være fornuftige.

> Læs hele analysen

Seneste nyhed

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads

Læs mere her

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skandia Assset Management eller vores løsninger, så kontakt vores fagspecialister.

> Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du løbende at modtage nyheder om investeringer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

> Gå til tilmelding

Få pension hos Skandia

Skal dine medarbejdere også have gavn af Skandias gode afkast, så få en pensionsordning hos Skandia.

> Gå til Skandia.dk