Skandia ansætter ny direktør for kapitalforvaltning

Morten Halborg tiltræder 14. november posten som direktør for Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S. Her skal han fortsætte arbejdet med at skabe nogle af branchens højeste afkast til både pensionskunder og institutionelle investorer.

Morten Halborg tiltræder dags dato som direktør for Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S. Her får han det overordnede ansvar for de omkring 30 mia. kroner, som Skandia Asset Management forvalter på vegne af Skandias cirka 100.000 danske pensionskunder samt selskabets institutionelle investorer.

Morten Halborg er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og har arbejdet i Skandia siden 2004, først som seniorinvesteringsanalytiker, siden som Head of Asset Management and Investment Operations. Fra oktober 2014 har han fungeret som daglig leder af Skandia Asset Management, og nu kan han altså sætte sig i direktørstolen.

Knivskarp profil
Adm. direktør for Skandia Danmark Per Wahlström kalder udnævnelsen af Morten Halborg "et naturligt valg":

"Med Morten Halborg på direktørposten får vi en knivskarp profil i spidsen for Skandias kapitalforvaltning. Morten er ikke alene hamrende dygtig, han har også et dybt kendskab til forretningen, og så har han det overblik, der skal til for at lede et fondsmæglerselskab. Jeg er sikker på, at vi vil se Skandia Asset Management levere stærke resultater under Mortens ledelse," siger Per Wahlström.

Morten selv glæder sig over tilliden og ser frem til at fortsætte arbejdet som direktør for Skandias kapitalforvaltning:

"Skandia går en spændende fremtid i møde, og vi har sat en klar kurs samt en række ambitiøse og udfordrende mål. Mit hovedfokus er, at vi fortsætter med at udvikle Skandias investeringsprofil på en begavet måde, og at vi også fremover skaber nogle af branchens højeste investeringsafkast til vores kunder," siger Morten Halborg.

Stor tak til Thomas Jensen
Morten Halborg afløser Thomas Jensen, der har opsagt sin stilling i Skandia for at prøve kræfter med nye udfordringer. Thomas har været ansat i Skandia siden 2001 og siden 2008 bestridt posten som direktør for Skandia Asset Management.

"Thomas Jensen har været en helt central figur i processen med at udvikle Skandia Asset Management som et selvstændigt fondsmæglerselskab. Thomas har ydet et enormt arbejde hos os, som vi skylder ham en stor tak for. Vi ønsker Thomas alt mulig held og lykke fremover," slutter Per Wahlström.

> Se pressemeddelelse

Seneste nyhed

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads

Læs mere her

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skandia Assset Management eller vores løsninger, så kontakt vores fagspecialister.

> Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du løbende at modtage nyheder om investeringer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

> Gå til tilmelding

Få pension hos Skandia

Skal dine medarbejdere også have gavn af Skandias gode afkast, så få en pensionsordning hos Skandia.

> Gå til Skandia.dk