Tekstside_Forvalter.jpg

Forvalterudvælgelse

Skandia Asset Management har ikke koncernbindinger og skal ikke vise særlige hensyn, når vi placerer midlerne for vores kunder. Vi vælger frit mellem verdens bedste kapitalforvaltere.

Udvælgelsen foregår i vores team for forvalterudvælgelse, hvor en dybdegående og detaljeret analyse af den enkelte forvalters proces afdækker styrker og svagheder hos den enkelte forvalter eller i forvalterens processer. Ud fra analysen udvælger vi nogle få dygtige forvaltere, som vi analyserer yderligere, inden det endelige valg af forvalter sker. Når forvalteren er valgt, fortsætter vores team overvågningen af forvalterens processer og performance for at sikre, at de lever op til de kriterier, som de blev valgt ud fra.

Vores overvågning  omfatter også forvaltere, som blev valgt fra i sidste step af udvælgelsesprocessen. Det sikrer, at vi konstant har alternativer og kan skifte forvaltere ud, hvis der er behov for at optimere porteføljen.

Med en samlet formue under forvaltning på cirka 450 mia. kr. er Skandia-koncernen en yderst interessant samarbejdspartner for alverdens dygtige kapitalforvaltere. Vi kan blandt andet forhandle os til attraktive rabatter hos den enkelte forvalter, som kan kanaliseres videre til vores kunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skandia Assset Management eller vores løsninger, så kontakt vores fagspecialister.

> Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du løbende at modtage nyheder om investeringer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

> Gå til tilmelding

Seneste nyhed

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads

Læs mere her

Få pension hos Skandia

Skal dine medarbejdere også have gavn af Skandias gode afkast, så få en pensionsordning hos Skandia.

> Gå til Skandia.dk