Bor du uden for Danmark? Vigtig information

Denne hjemmeside tilhører Försäkringsaktiebolaget Skandia (publ), dets datterselskaber eller nærtstående selskaber (herefter nævnt under fællesnavnet "Skandia").

Forbud mod at få information på hjemmesiden

Du kan være statsborger eller bosiddende i et land, hvor der gælder særlige regler for, hvilken information du må gøre dig bekendt med på denne hjemmeside. Det gælder især personer fra USA, Australien, Canada eller Japan.

Indholdet er derfor kun henvendt til personer, der ikke har forbud mod at få adgang til informationerne. Det indebærer også, at de services og produkter, som beskrives på hjemmesiden, ikke tilbydes til personer, der er bosat i eller er statsborger i lande, hvor et sådant tilbud anses for at være ulovligt. Informationen udgør altså ikke en mulighed for at købe eller sælge værdipapirer, forsikringer, fonde, investerings- rådgivning eller et andet produkt eller serviceydelse til personer i et land, hvor et sådant tilbud er ulovligt.

Skandia forbeholder sig retten til ikke at tilbyde produkter eller serviceydelser til en person, hvis Skandia anser (uden at skulle bevise det) at et sådant tilbud kan stride mod lovgivningen eller andre regler i en sådan persons hjemland.

Forlad hjemmesiden

Du skal forlade hjemmesiden, hvis du ikke har tilladelse til at få eller bruge informationen på hjemmesiden, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har tilladelse.

 

Seneste nyhed

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads

Læs mere her

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skandia Assset Management eller vores løsninger, så kontakt vores fagspecialister.

> Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du løbende at modtage nyheder om investeringer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

> Gå til tilmelding

Få pension hos Skandia

Skal dine medarbejdere også have gavn af Skandias gode afkast, så få en pensionsordning hos Skandia.

> Gå til Skandia.dk